icon pin icon phone

Скуош

Скуошът е един от най-бързо развиващите се видове спорт в света.Той е ефективна и привлекателна форма на фитнес, която подобрява работата на сърдечно-съдовата и дихателната система, повишава гъвкавостта и укрепва мускулите на цялото тяло. Той чудесно тренира и развива координацията на движенията, тактическото мислене и скоростта на реакция.

Запиши час

Плуване

Прекрасна възможност за всеки член на семейството, да научи нови стилове или да плува за удоволствие. За децата е изключително забавно и приятно, докато тренират в нашият басейн.

Попитай ни

Групови занимания

Груповите занимания са разтоварващи и най-вече забавни. Настроението и приятната обстановка са от нас, от вас зависи кое от над 25-те групови занимания ще изберете.

Виж график

Orange Fitness София

Добре дошли

Orange Fitness България предлага едно незабравимо изживяване в сферата на спорта, допринасяйки за постигане на преобразяващи резултати. 

В Orange Fitness бихме искали да се запознаем с Вас, да разберем кои са нещата, които Ви вдъхновяват, за да можем да Ви помогнем да постигнете целите си. 

При нас ще получите необходимите средства и мотивация и ще имате възможност да бъдете най-добрата версия на себе си. Достатъчно за нас...каква е Вашата цел?

Обадете ни се
0889 66 44 10