Релакс

Сауни:

Известно е благотворното въздействие на сауната върху човешкия организъм. Посещението на сауна или парна баня след тренировка помага да се усили ефекта от упражненията. Организмът се освобождава от токсините, стимулира се кръвообръщението, засилва се имунитетът.

Клубовете Orange Fitness разполагат не само с традиционните финландски сауни, но и с тяхната съвременна и още по-полезна алтернатива – инфрачервените сауни. Освен че са по-щадящи за организма, инфрачервените сауни помагат да се спести време, тъй като тялото се загрява значително по-бързо. Друг прекрасен вариант за отпускане и прочистване на тялото е комбинираната турска и парна баня, която също ще стане Ваше любимо място.

Масажи:

Кой не би искал след напрегнат работен ден или усилена тренировка да се отпусне в приятна обстановка и да се остави във вълшебните ръце на опитните масажисти? 

Масажът е не само удоволствие за тялото, но и истински полезна процедура - цялостна терапия, която въздейства както на тялото, така и на психиката. Той помага да се справим с умората, болката, стреса, а при необходимост тонизира организма, повишава работоспособността.