Swimming

Прекрасна възможност за всеки член на семейството да научи нови стилове или да плува за удоволствие. За децата е изключително забавно и приятно, докато тренират в нашия басейн.

Попитай ни

Personal training

Тренирането самостоятелно може да не дава добри резултати, да не се чувствате мотивирани или просто да нямате насоки - с нашите персонални треньори Вие ще надхвърлите очакванията си, те ще бъдат Ваши ментори и най-добри съветници по пътя към набелязаната цел.

Избери треньор

Group

Груповите занимания са разтоварващи и най-вече забавни. Настроението и приятната обстановка са от нас, от вас зависи кое от над 25-те групови занимания ще изберете.

Виж график

Orange Fitness Варна

Добре дошли

Orange Fitness България предлага едно незабравимо изживяване в сферата на спорта, допринасяйки за постигане на преобразяващи резултати. 

В Orange Fitness бихме искали да се запознаем с Вас, да разберем кои са нещата, които Ви вдъхновяват, за да можем да Ви помогнем да постигнете целите си. 

При нас ще получите необходимите средства и мотивация и ще имате възможност да бъдете най-добрата версия на себе си. Достатъчно за нас...каква е Вашата цел?